جعبه پیتزا ایتالیایی

تولید و چاپ جعبه پیتزا ایتالیایی با قیمت عالی

جعبه پیتزا بزرگ ایتالیایی

تولید جعبه پیتزا ایتالیایی در ابعاد مختلف با بهترین کیفیت چاپ و قیمت ارزان از چاپو بخواهید. جعبه پیتزا ایتالیای (Italian pizza box) با جنس کرافت ، طرح عمومی و اختصاصی ارسال به سراسر کشور با تحویل فوری

جعبه پیتزا ایتالیایی

جعبه پیتزا ایتالیایی یکی از انواع جعبه‌های پیتزا است که عموما نوع مربعی آن تولید و فروخته می‌شود. جنس این نوع از جعبه از انواع مقوا با کارتن‌های دولایه و ضخیم به رنگ‌های سفید، نخودی و رنگ‌های سفارشی است. اندازه و ابعاد این نوع جعبه پیتزا کمی متفاوت است.

جعبه پیتزا ایتالیایی نوعی بسته‌بندی برای یکی از فست‌فودهای پرطرفدار به نام پیتزا ایتالیایی است. این نوع از جعبه دارای دو گروه از ویژگی‌های کاربردی و ترغیبی است. از ویژگی‌های کاربردی جعبه‌های پیتزا ایتالیایی، می‌توان به مواردی چون: حفظ فرم پیتزا در زمان حمل‌ونقل، حفظ سلامتی پیتزا و حفظ دمای آن اشاره کرد. ویژگی ترغیبی نیز همان معرفی برند و بازاریابی به کمک چاپ و طراحی زیبای جعبه است. در این مطلب با این نوع از جعبه بیشتر آشنا می‌شویم.

از انواع مقوای به‌کار رفته در تولید این جعبه نیز می‌توان به مقوای بهداشتی با روکش گلاسه، مقوای ایفلوت ( جعبه پیتزا ایفلوت ) امینت و مقوای دوبلکس اشاره کرد. این جعبه‌ها به‌گونه‌ای برش می‌خورند که در کمترین زمان و با کمترین انرژی، شکل جعبه به خود می‌گیرند. ابعاد پرطرفدار جعبه پیتزا ایتالیایی عبارتند از:

  • جعبه پیتزا مینی: ۲۰ در ۲۰ در ۴ سانتی‌متر
  • جعبه پیتزا تک نفره: ۲۴ در ۲۴ در ۴ سانتی‌متر
  • جعبه دونفره: ۲۶٫۵ در ۲۶٫۵ در ۴٫۵ سانتی‌متر
  • جعبه پیتزا خانواده کوچک: ۳۰ در ۳۰ در ۵ سانتی‌متر
  • جعبه پیتزا سوپر خانواده: ۴۰ در ۴۰ در ۵ سانتی‌متر

 

ویژگی‌های بهترین جعبه پیتزا ایتالیایی

جعبه فست‌فودها بخشی از سبک زندگی مدرن و بخشی از تجربه خوردن پیتزا هستند. کیفیت چاپ و طراحی جعبه پیتزا ایتالیایی یکی از مهمترین ابزارهای بازاریابی و جذب مشتریان بیشتر است. جعبه پیتزا همچنین یک مزیت رقابتی به‌شمار می‌آید و در کنار معرفی برند شما، این برند را از سایر برندها جدا می‌کند و به آن هویت می‌بخشد. در ادامه با برخی از ویژگی‌های بهترین جعبه پیتزا ایتالیایی آشنا می‌شویم:

  • محافظت از محصول: بهترین جعبه پیتزا، جعبه‌ای است که با ویژگی‌هایی مانند مقاومت در برابر ضربه‌های بیرونی و استحکام، از به‌هم ریختن فرم پیتزا در زمان ارسال برای مشتری، پیشگیری کند. دقیقا به‌همین دلیل است که برخی از انواع جعبه‌های پیتزا در اشکال شش‌ضلعی، هشت‌ضلعی، دایره‌ای و حتی اسلایسی یا مثلثی تولید می‌شوند.
  • استحکام درب جعبه: درب جعبه پیتزا نباید در هنگام حمل‌ونقل به‌ سادگی باز شود. کیفیت طراحی و برش در ایجاد این ویژگی، حیاتی است. همچنین درب جعبه باید به‌سادگی توسط مشتری براساس مکانیزم باز و بسته شدن آن، باز یا بسته شود.
  • حفظ تازگی و ترد ماندن پیتزا: اگر جعبه پیتزا هیچ‌گونه منفذی نداشته باشد، بخاری که درون جعبه جمع می‌شود، باعث نرم شدن نان پیتزا می‌شود و پیتزا، تردی خود را از دست می‌دهد. همچنین آب محتویات پیتزا نباید در کف جعبه جریان پیدا کند. استفاده از دریچه یا منافذ خرج گرما و سینگل بی فلوت در کف جعبه، این ویژگی را فراهم می‌کند.
  • ویژگی‌های دیگر: برخی از ویژگی‌های مهم دیگر برای جعبه پیتزا ایتالیایی عبارتند از: حداقل هزینه برای جعبه، امکان انباشته کردن جعبه‌ها در حجم کم بر روی هم، قابلیت دور ریختن آسان جعبه، تناسب ابعاد جعبه با پیتزا، مقاومت در برابر پیچ‌وتاب و حفظ حرارت پیتزا تا محل مصرف.

طراحی، رنگ‌بندی، ترکیب‌بندی اشکال و تصاویر و حروف، نوع فونت، تصویر پیتزا و لوگو برند در ایجاد ویژگی بصری مناسب در چاپ جعبه پیتزا ایتالیایی بسیار اهمیت دارد. تنوع انواع چاپ در این نوع از جعبه به نوع مقوا و جنس کارتن جعبه بستگی دارد و حتی جعبه پیتزا خام و بدون چاپ نیز به فروش می رود. چاپ این نوع از جعبه می‌تواند از انواع چاپ تک رنگ، چاپ دو رنگ، چاپ چهار رنگ، افست و چاپ لمینتی باشد.

پیتزا ایتالیایی چیست؟

برای آشنایی بهتر با جعبه پیتزا ایتالیایی باید ابتدا بدانیم دقیقا چه چیزی را حمل می‌کند. زیرا تناسب بسته‌بندی با محتوای آن بسیار اهمیت دارد. آنچه با عنوان عمومی پیتزا در ایران می‌شناسیم در واقع پیتزا آمریکایی نام دارد. پیتزا ایتالیایی یکی از انواع بسیار قدیمی و پرطرفدار پیتزا است که شکل سنتی آن در در کشور ایتالیا و دیگر کشورهای دنیا طرفداران خود را دارد. ویژگی مهم پیتزا ایتالیایی را می‌توان در استفاده کمتر از مواد تولید کارخانه دانست. برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از:

  • پایه مهم این پیتزا گوجه‌فرنگی است
  • ضخامت نان پیتزا ایتالیایی از نان پیتزا آمریکایی کمتر است
  • در این نوع از پیتزا معمولا از گوشت و کالباس، کمتر استفاده می‌شود
  • معمولا پیتزاهای ایتالیایی در ابعادی بزرگ‌تر از پیتزا آمریکایی تولید می‌شوند
  • روی نان پیتزا ایتالیایی مانند پیتزا آمریکایی یک لایه سس گوجه‌فرنگی وجود دارد
  • خمیر پیتزا ایتالیایی مشابه خمیر نان تافتون است، درحالی‌که در پیتزا آمریکایی از خمیر نان باگت استفاده می‌شود
  • پنیر موتزارلا، پنیر پروسس، قارچ، فلفل، سبزیجات معطر، سس سیر و روغن زیتون از اجزای دیگر انواع پیتزا ایتالیایی هستند
  • پیتزا مارگاریتا، پیتزا ناپلی، پیتزا پپرونی، پیتزا چانو یا پیتزا استیک، پیتزای گامبری یا پیتزا میگو، پیتزا تاکینو یا پیتزا بوقلمون و پیتزا ورستل یا پیتزا سوسیس از انواع پیتزاهای ایتالیایی هستند
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments